Algemeen

Basic-Fit Spanje: Fitnessen in de Spaanse Zon

Basic-Fit is een bekende fitnessketen in Nederland en België, maar wist je dat je ook in Spanje bij Basic-Fit terecht kunt? In dit artikel lees je alles over Basic-Fit Spanje, de locaties, faciliteiten en abonnementen.

Locaties

Basic-Fit heeft op dit moment 44 locaties in Spanje, verspreid over het hele land. Of je nu in Barcelona, Madrid, Valencia of Malaga bent, er is altijd wel een Basic-Fit in de buurt. Op de website van Basic-Fit kun je gemakkelijk zoeken naar de dichtstbijzijnde locatie.

Faciliteiten

Bij Basic-Fit Spanje kun je terecht voor een complete workout. De sportscholen zijn voorzien van moderne apparatuur en er is altijd een ruim aanbod aan groepslessen. Denk hierbij aan yoga, zumba, spinning en bodypump. Daarnaast zijn er ook personal trainers beschikbaar die je kunnen helpen bij het behalen van jouw persoonlijke doelen.

Wat Basic-Fit Spanje extra bijzonder maakt, is dat veel sportscholen beschikken over een buitenruimte. Hier kun je bijvoorbeeld een bootcamp volgen of lekker in de zon trainen. Ook zijn er vaak zwembaden aanwezig waar je na je workout een verfrissende duik kunt nemen.

Abonnementen

Bij Basic-Fit Spanje kun je kiezen uit verschillende abonnementen. Zo is er het Flex abonnement, waarmee je onbeperkt kunt sporten bij alle Basic-Fit locaties in Spanje en Nederland. Dit abonnement is maandelijks opzegbaar en je betaalt geen inschrijfgeld.

Daarnaast is er het Premium abonnement, waarmee je toegang hebt tot extra faciliteiten zoals de sauna en het zwembad. Ook kun je met dit abonnement onbeperkt gebruik maken van de groepslessen. Het Premium abonnement is iets duurder dan het Flex abonnement, maar biedt wel meer mogelijkheden.

Tot slot is er nog het OneFit abonnement, waarmee je niet alleen bij Basic-Fit kunt sporten, maar ook bij andere sportscholen en fitnesscentra in Spanje en Nederland. Dit abonnement is ideaal als je graag afwisselt tussen verschillende sporten en locaties.

Conclusie

Basic-Fit Spanje is een uitstekende keuze als je tijdens je vakantie of verblijf in Spanje wilt blijven sporten. Met 44 locaties verspreid over het hele land is er altijd wel een Basic-Fit in de buurt. De sportscholen zijn voorzien van moderne apparatuur en er is een ruim aanbod aan groepslessen. Daarnaast zijn er ook personal trainers beschikbaar die je kunnen helpen bij het behalen van jouw persoonlijke doelen. Kies het abonnement dat het beste bij jou past en geniet van een heerlijke workout in de Spaanse zon!

Rating post

Ook Spanje