Algemeen

Campings Spanje met glijbanen

Als je op zoek bent naar een leuke vakantiebestemming voor het hele gezin, dan is Spanje zeker een goede optie. Het land heeft namelijk veel te bieden op het gebied van zon, zee, strand en cultuur. Maar wist je dat er ook veel campings in Spanje zijn met glijbanen? In dit artikel zetten we de leukste campings Spanje met glijbanen voor je op een rijtje.

Camping La Torre del Sol

Camping La Torre del Sol is een prachtige camping gelegen aan de Costa Dorada. De camping beschikt over een groot zwembadcomplex met maar liefst 4 glijbanen. De glijbanen zijn geschikt voor jong en oud en zorgen voor veel waterpret. Naast het zwembadcomplex heeft de camping ook een privéstrand waar je heerlijk kunt zonnen en zwemmen. Verder zijn er op de camping diverse sportfaciliteiten en animatieprogramma’s voor jong en oud.

Camping Sangulí Salou

Camping Sangulí Salou is een luxe camping gelegen in Salou, aan de Costa Dorada. De camping beschikt over een groot zwembadcomplex met maar liefst 7 glijbanen. De glijbanen zijn geschikt voor jong en oud en zorgen voor veel waterpret. Naast het zwembadcomplex heeft de camping ook een privéstrand waar je heerlijk kunt zonnen en zwemmen. Verder zijn er op de camping diverse sportfaciliteiten en animatieprogramma’s voor jong en oud.

Camping El Delfin Verde

Camping El Delfin Verde is een prachtige camping gelegen aan de Costa Brava. De camping beschikt over een groot zwembadcomplex met maar liefst 5 glijbanen. De glijbanen zijn geschikt voor jong en oud en zorgen voor veel waterpret. Naast het zwembadcomplex heeft de camping ook een privéstrand waar je heerlijk kunt zonnen en zwemmen. Verder zijn er op de camping diverse sportfaciliteiten en animatieprogramma’s voor jong en oud.

Camping Park Playa Barà

Camping Park Playa Barà is een mooie camping gelegen aan de Costa Dorada. De camping beschikt over een groot zwembadcomplex met maar liefst 3 glijbanen. De glijbanen zijn geschikt voor jong en oud en zorgen voor veel waterpret. Naast het zwembadcomplex heeft de camping ook een privéstrand waar je heerlijk kunt zonnen en zwemmen. Verder zijn er op de camping diverse sportfaciliteiten en animatieprogramma’s voor jong en oud.

Camping Vilanova Park

Camping Vilanova Park is een mooie camping gelegen aan de Costa Dorada. De camping beschikt over een groot zwembadcomplex met maar liefst 2 glijbanen. De glijbanen zijn geschikt voor jong en oud en zorgen voor veel waterpret. Naast het zwembadcomplex heeft de camping ook een privéstrand waar je heerlijk kunt zonnen en zwemmen. Verder zijn er op de camping diverse sportfaciliteiten en animatieprogramma’s voor jong en oud.

Camping La Siesta Salou Resort & Camping

Camping La Siesta Salou Resort & Camping is een mooie camping gelegen in Salou, aan de Costa Dorada. De camping beschikt over een groot zwembadcomplex met maar liefst 3 glijbanen. De glijbanen zijn geschikt voor jong en oud en zorgen voor veel waterpret. Naast het zwembadcomplex heeft de camping ook een privéstrand waar je heerlijk kunt zonnen en zwemmen. Verder zijn er op de camping diverse sportfaciliteiten en animatieprogramma’s voor jong en oud.

Camping Internacional de Calonge

Camping Internacional de Calonge is een mooie camping gelegen aan de Costa Brava. De camping beschikt over een groot zwembadcomplex met maar liefst 3 glijbanen. De glijbanen zijn geschikt voor jong en oud en zorgen voor veel waterpret. Naast het zwembadcomplex heeft de camping ook een privéstrand waar je heerlijk kunt zonnen en zwemmen. Verder zijn er op de camping diverse sportfaciliteiten en animatieprogramma’s voor jong en oud.

Camping La Masia

Camping La Masia is een mooie camping gelegen aan de Costa Brava. De camping beschikt over een groot zwembadcomplex met maar liefst 3 glijbanen. De glijbanen zijn geschikt voor jong en oud en zorgen voor veel waterpret. Naast het zwembadcomplex heeft de camping ook een privéstrand waar je heerlijk kunt zonnen en zwemmen. Verder zijn er op de camping diverse sportfaciliteiten en animatieprogramma’s voor jong en oud.

Camping La Rive

Camping La Rive is een mooie camping gelegen in de regio Aquitaine, in het zuidwesten van Frankrijk. De camping beschikt over een groot zwembadcomplex met maar liefst 4 glijbanen. De glijbanen zijn geschikt voor jong en oud en zorgen voor veel waterpret. Naast het zwembadcomplex heeft de camping ook een privéstrand waar je heerlijk kunt zonnen en zwemmen. Verder zijn er op de camping diverse sportfaciliteiten en animatieprogramma’s voor jong en oud.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een leuke vakantiebestemming voor het hele gezin, dan zijn de campings Spanje met glijbanen zeker een goede optie. De campings beschikken over grote zwembadcomplexen met veel glijbanen, waardoor jong en oud zich prima kunnen vermaken. Naast het zwembadcomplex hebben de campings ook privéstranden waar je heerlijk kunt zonnen en zwemmen. Verder zijn er op de campings diverse sportfaciliteiten en animatieprogramma’s voor jong en oud. Kortom, een vakantie op een camping Spanje met glijbanen is een garantie voor veel waterpret en plezier!

Rating post

Ook Spanje