Algemeen

Camping Amfora Spanje: Een Paradijs voor Kampeerliefhebbers

Als je op zoek bent naar een camping in Spanje waar je kunt genieten van zon, zee en strand, dan is Camping Amfora de perfecte keuze. Deze camping ligt in de prachtige Costa Brava en biedt alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie. Of je nu met je gezin, vrienden of partner reist, Camping Amfora heeft voor iedereen iets te bieden.

Locatie en Accommodatie

Camping Amfora ligt in de stad Sant Pere Pescador, in de provincie Girona. Het is gelegen aan de kust van de Middellandse Zee en biedt een prachtig uitzicht op de zee en de bergen. De camping heeft een oppervlakte van 11 hectare en biedt plaats aan meer dan 1.000 kampeerders.

De camping biedt verschillende soorten accommodaties, waaronder staanplaatsen voor tenten, caravans en campers. Daarnaast zijn er ook bungalows en stacaravans beschikbaar voor degenen die op zoek zijn naar meer comfort. De accommodaties zijn allemaal goed onderhouden en voorzien van alle benodigde faciliteiten.

Voorzieningen en Activiteiten

Camping Amfora biedt een breed scala aan voorzieningen en activiteiten voor haar gasten. Er is een groot zwembad met glijbanen en een kinderbad, waar je kunt genieten van een verfrissende duik op warme dagen. Daarnaast is er ook een jacuzzi en een sauna beschikbaar voor degenen die willen ontspannen.

Voor de sportievelingen zijn er verschillende sportfaciliteiten beschikbaar, waaronder een tennisbaan, een voetbalveld, een basketbalveld en een fitnessruimte. Er is ook een minigolfbaan en een speeltuin voor de kinderen.

Als je op zoek bent naar wat meer avontuur, dan kun je deelnemen aan verschillende activiteiten georganiseerd door de camping, zoals kajakken, windsurfen, zeilen en duiken. Er zijn ook fietsen te huur voor degenen die de omgeving willen verkennen.

Restaurants en Winkels

Camping Amfora heeft verschillende restaurants en bars waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden en drankjes. Er is een pizzeria, een snackbar en een restaurant met een uitgebreid menu. Daarnaast is er ook een supermarkt waar je alle benodigde boodschappen kunt doen.

Omgeving

De omgeving van Camping Amfora is prachtig en biedt tal van mogelijkheden voor uitstapjes en activiteiten. De camping ligt op slechts een paar kilometer afstand van het natuurpark Aiguamolls de l’Empordà, waar je kunt genieten van de prachtige natuur en de vele vogelsoorten die hier leven.

Daarnaast zijn er ook verschillende historische steden en dorpen in de buurt die een bezoek waard zijn, zoals Figueres, de geboorteplaats van Salvador Dalí, en het middeleeuwse stadje Pals. Ook de stad Girona, met zijn prachtige oude stad en de beroemde kathedraal, is zeker een bezoek waard.

Conclusie

Camping Amfora is een geweldige keuze voor kampeerliefhebbers die op zoek zijn naar een vakantie vol zon, zee en strand. De camping biedt een breed scala aan accommodaties, voorzieningen en activiteiten voor alle leeftijden. Daarnaast is de omgeving prachtig en biedt tal van mogelijkheden voor uitstapjes en activiteiten. Of je nu met je gezin, vrienden of partner reist, Camping Amfora is de perfecte plek om te genieten van een onvergetelijke vakantie in Spanje.

Rating post

Ook Spanje