Algemeen

Campings in Spanje aan zee

Spanje is een populaire vakantiebestemming voor veel Nederlanders. Het land heeft veel te bieden, waaronder prachtige stranden en een heerlijk klimaat. Een van de beste manieren om van deze stranden te genieten, is door te verblijven op een camping aan de kust. In dit artikel bespreken we de beste campings in Spanje aan zee.

1. Camping Playa Montroig

Camping Playa Montroig is een van de meest populaire campings in Spanje aan zee. De camping ligt aan de Costa Dorada, een van de mooiste kustgebieden van Spanje. De camping heeft directe toegang tot het strand en biedt een breed scala aan faciliteiten, waaronder zwembaden, restaurants, bars en sportvelden. Er zijn ook veel activiteiten voor kinderen, waaronder een miniclub en een speeltuin.

2. Camping La Masia

Camping La Masia is gelegen aan de Costa Brava, een andere populaire kuststreek in Spanje. De camping ligt op slechts 300 meter van het strand en biedt een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee. De camping heeft een groot zwembad, een restaurant en een bar. Er zijn ook veel activiteiten voor kinderen, waaronder een miniclub en een speeltuin.

3. Camping Cala Gogo

Camping Cala Gogo is gelegen aan de Costa Brava, tussen de steden Playa de Aro en Sant Antoni de Calonge. De camping ligt direct aan het strand en biedt een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee. De camping heeft een groot zwembad, een restaurant en een bar. Er zijn ook veel activiteiten voor kinderen, waaronder een miniclub en een speeltuin.

4. Camping Tamarit Park Resort

Camping Tamarit Park Resort is gelegen aan de Costa Dorada, op slechts 500 meter van het strand. De camping heeft een groot zwembad, een restaurant en een bar. Er zijn ook veel activiteiten voor kinderen, waaronder een miniclub en een speeltuin. De camping ligt op slechts 10 minuten rijden van de stad Tarragona, een UNESCO-werelderfgoedlocatie.

5. Camping El Delfin Verde

Camping El Delfin Verde is gelegen aan de Costa Brava, tussen de steden Torroella de Montgri en Pals. De camping ligt direct aan het strand en biedt een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee. De camping heeft een groot zwembad, een restaurant en een bar. Er zijn ook veel activiteiten voor kinderen, waaronder een miniclub en een speeltuin.

6. Camping Park Playa Bara

Camping Park Playa Bara is gelegen aan de Costa Dorada, op slechts 100 meter van het strand. De camping heeft een groot zwembad, een restaurant en een bar. Er zijn ook veel activiteiten voor kinderen, waaronder een miniclub en een speeltuin. De camping ligt op slechts 20 minuten rijden van de stad Tarragona, een UNESCO-werelderfgoedlocatie.

7. Camping Las Dunas

Camping Las Dunas is gelegen aan de Costa Brava, tussen de steden Sant Pere Pescador en Roses. De camping ligt direct aan het strand en biedt een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee. De camping heeft een groot zwembad, een restaurant en een bar. Er zijn ook veel activiteiten voor kinderen, waaronder een miniclub en een speeltuin.

8. Camping Internacional de Calonge

Camping Internacional de Calonge is gelegen aan de Costa Brava, tussen de steden Playa de Aro en Palamos. De camping ligt direct aan het strand en biedt een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee. De camping heeft een groot zwembad, een restaurant en een bar. Er zijn ook veel activiteiten voor kinderen, waaronder een miniclub en een speeltuin.

Conclusie

Spanje heeft veel te bieden als het gaat om campings aan zee. Of je nu op zoek bent naar een camping aan de Costa Brava of de Costa Dorada, er zijn genoeg opties om uit te kiezen. De campings die we hebben besproken bieden allemaal directe toegang tot het strand en een breed scala aan faciliteiten en activiteiten voor kinderen. Of je nu met je gezin op vakantie gaat of met vrienden, een camping aan de kust van Spanje is een geweldige keuze.

Rating post

Ook Spanje