Algemeen

Campings Spanje Costa Dorada: De ideale vakantiebestemming voor kampeerliefhebbers

De Costa Dorada is een prachtige kuststrook in het noordoosten van Spanje, gelegen tussen Barcelona en Valencia. Het gebied staat bekend om zijn gouden stranden, kristalheldere wateren en pittoreske dorpjes. Voor kampeerliefhebbers is de Costa Dorada een ideale vakantiebestemming, met tal van campings die aan alle wensen voldoen. In dit artikel zullen we enkele van de beste campings in de Costa Dorada bespreken en wat deze te bieden hebben.

Camping La Torre del Sol

Gelegen in Mont-Roig del Camp, is Camping La Torre del Sol een van de meest populaire campings in de Costa Dorada. De camping ligt direct aan het strand en biedt een scala aan faciliteiten, waaronder een zwembad, tennisbanen, een fitnessruimte en een spa. Er zijn ook tal van activiteiten voor kinderen, waaronder een speeltuin en een miniclub. De camping heeft ook een restaurant en een supermarkt, zodat u alles wat u nodig heeft binnen handbereik heeft.

Camping Park Playa Barà

Camping Park Playa Barà is gelegen in Roda de Barà en biedt een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee. De camping heeft een groot zwembad, een kinderbad en een jacuzzi. Er zijn ook tal van sportfaciliteiten, waaronder tennisbanen, een voetbalveld en een basketbalveld. Voor kinderen is er een speeltuin en een miniclub. De camping heeft ook een restaurant en een supermarkt, zodat u alles wat u nodig heeft binnen handbereik heeft.

Camping Sangulí Salou

Camping Sangulí Salou is gelegen in Salou en is een van de meest luxe campings in de Costa Dorada. De camping heeft een groot zwembadcomplex met glijbanen, een kinderbad en een jacuzzi. Er zijn ook tal van sportfaciliteiten, waaronder tennisbanen, een voetbalveld en een basketbalveld. Voor kinderen is er een speeltuin en een miniclub. De camping heeft ook een restaurant en een supermarkt, zodat u alles wat u nodig heeft binnen handbereik heeft.

Camping Tamarit Park Resort

Camping Tamarit Park Resort is gelegen in Tarragona en biedt een prachtig uitzicht op het middeleeuwse kasteel van Tamarit. De camping heeft een groot zwembad, een kinderbad en een jacuzzi. Er zijn ook tal van sportfaciliteiten, waaronder tennisbanen, een voetbalveld en een basketbalveld. Voor kinderen is er een speeltuin en een miniclub. De camping heeft ook een restaurant en een supermarkt, zodat u alles wat u nodig heeft binnen handbereik heeft.

Camping Els Prats Village

Camping Els Prats Village is gelegen in Mont-Roig del Camp en biedt een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee. De camping heeft een groot zwembad, een kinderbad en een jacuzzi. Er zijn ook tal van sportfaciliteiten, waaronder tennisbanen, een voetbalveld en een basketbalveld. Voor kinderen is er een speeltuin en een miniclub. De camping heeft ook een restaurant en een supermarkt, zodat u alles wat u nodig heeft binnen handbereik heeft.

Conclusie

De Costa Dorada is een prachtige vakantiebestemming voor kampeerliefhebbers. Met tal van campings die aan alle wensen voldoen, is er voor ieder wat wils. Of u nu op zoek bent naar een luxe camping met alle faciliteiten of een rustige camping direct aan het strand, de Costa Dorada heeft het allemaal. Dus waar wacht u nog op? Boek uw volgende kampeervakantie naar de Costa Dorada en geniet van al het moois dat deze regio te bieden heeft!

Rating post

Ook Spanje