Algemeen

Glampings Spanje: Luxe kamperen in het zonnige zuiden

Glamping is de perfecte manier om te genieten van de natuur zonder in te leveren op comfort. In Spanje zijn er talloze glampings te vinden waar je kunt genieten van de zon, de zee en het heerlijke eten. In dit artikel nemen we je mee langs de mooiste glampings van Spanje.

Wat is glamping?

Glamping is een samenvoeging van de woorden ‘glamorous’ en ‘camping’. Het is een vorm van kamperen waarbij je verblijft in een luxe accommodatie, zoals een safaritent, een boomhut of een yurt. Glamping biedt het beste van twee werelden: je kunt genieten van de natuur en het buitenleven, maar dan wel met alle comfort van thuis.

Waarom kiezen voor een glamping in Spanje?

Spanje is een populaire vakantiebestemming vanwege het heerlijke klimaat, de prachtige stranden en het lekkere eten. Een glamping in Spanje biedt de perfecte combinatie van luxe en natuur. Je kunt genieten van de zon en de zee, maar ook van de rust en de stilte van het platteland.

Bovendien zijn er in Spanje talloze glampings te vinden, van de Costa Brava tot aan Andalusië. Of je nu op zoek bent naar een romantische getaway of een gezinsvakantie, er is altijd wel een glamping die bij jou past.

De mooiste glampings van Spanje

Hieronder vind je een overzicht van de mooiste glampings van Spanje:

1. Camping El Delfin Verde, Costa Brava

El Delfin Verde is een vijfsterrencamping aan de Costa Brava. Hier kun je verblijven in een luxe safaritent met eigen badkamer en keuken. De camping ligt direct aan het strand en heeft talloze faciliteiten, zoals een zwembad, een restaurant en een supermarkt.

2. Camping Las Dunas, Costa Brava

Camping Las Dunas is een andere vijfsterrencamping aan de Costa Brava. Hier kun je verblijven in een luxe lodgetent met eigen badkamer en keuken. De camping heeft een groot zwembad en ligt direct aan het strand.

3. Camping La Ballena Alegre, Costa Brava

Camping La Ballena Alegre is een viersterrencamping aan de Costa Brava. Hier kun je verblijven in een luxe bungalowtent met eigen badkamer en keuken. De camping heeft een groot zwembad en ligt direct aan het strand.

4. Camping Cabopino, Andalusië

Camping Cabopino is een viersterrencamping in Andalusië. Hier kun je verblijven in een luxe safaritent met eigen badkamer en keuken. De camping heeft een groot zwembad en ligt op loopafstand van het strand.

5. Camping La Bella Vista, Andalusië

Camping La Bella Vista is een viersterrencamping in Andalusië. Hier kun je verblijven in een luxe lodgetent met eigen badkamer en keuken. De camping heeft een groot zwembad en ligt op loopafstand van het strand.

Conclusie

Een glamping in Spanje is de perfecte manier om te genieten van de natuur en het buitenleven, zonder in te leveren op comfort. Of je nu op zoek bent naar een romantische getaway of een gezinsvakantie, er is altijd wel een glamping die bij jou past. Hopelijk heb je in dit artikel inspiratie opgedaan voor jouw volgende vakantie naar Spanje.

Rating post

Ook Spanje