Algemeen

Mediamarkt Spanje: alles wat je moet weten

Mediamarkt is een van de grootste elektronicawinkels ter wereld en heeft vestigingen in verschillende landen, waaronder Spanje. In dit artikel gaan we dieper in op Mediamarkt Spanje en wat je moet weten als je van plan bent om deze winkel te bezoeken.

Geschiedenis van Mediamarkt Spanje

Mediamarkt opende zijn eerste winkel in Spanje in 1999 in het winkelcentrum La Vaguada in Madrid. Sindsdien heeft het bedrijf zijn aanwezigheid in Spanje uitgebreid en heeft het momenteel meer dan 80 winkels verspreid over het hele land.

Mediamarkt Spanje is een dochteronderneming van de Duitse Mediamarkt Saturn Retail Group, die op zijn beurt eigendom is van de Duitse detailhandelsonderneming Metro AG.

Assortiment van Mediamarkt Spanje

Mediamarkt Spanje biedt een breed scala aan elektronische producten, waaronder:

 • Televisies
 • Computers en laptops
 • Smartphones en tablets
 • Audio- en hifi-apparatuur
 • Witgoed en huishoudelijke apparaten
 • Fotografie- en videocamera’s
 • Gaming-apparatuur en accessoires

Naast deze producten biedt Mediamarkt Spanje ook verschillende diensten aan, zoals reparaties, installaties en verzekeringen.

Prijzen en aanbiedingen bij Mediamarkt Spanje

Mediamarkt Spanje staat bekend om zijn concurrerende prijzen en regelmatige aanbiedingen. De winkel biedt vaak kortingen op populaire producten en organiseert ook speciale evenementen, zoals de ‘Dag zonder btw’, waarbij klanten 21% korting krijgen op alle producten.

Daarnaast biedt Mediamarkt Spanje ook een prijsgarantie, wat betekent dat als je hetzelfde product ergens anders goedkoper vindt, Mediamarkt het verschil terugbetaalt.

Online winkelen bij Mediamarkt Spanje

Als je geen tijd hebt om naar een fysieke winkel te gaan, kun je ook online winkelen bij Mediamarkt Spanje. De website biedt een breed scala aan producten en je kunt ervoor kiezen om je aankopen thuis te laten bezorgen of op te halen in een van de winkels.

Online winkelen bij Mediamarkt Spanje biedt ook het voordeel van exclusieve online aanbiedingen en kortingen.

Klantenservice bij Mediamarkt Spanje

Mediamarkt Spanje hecht veel waarde aan klantenservice en biedt verschillende manieren om contact op te nemen met hun klantenservice, waaronder:

 • Telefonisch contact
 • E-mail
 • Live chat op de website
 • Sociale media

Daarnaast biedt Mediamarkt Spanje ook een uitgebreide FAQ-sectie op hun website, waar je antwoorden kunt vinden op veelgestelde vragen.

Conclusie

Mediamarkt Spanje is een van de grootste elektronicawinkels in Spanje en biedt een breed scala aan producten en diensten. De winkel staat bekend om zijn concurrerende prijzen en regelmatige aanbiedingen, evenals zijn uitstekende klantenservice. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe televisie, computer of smartphone, Mediamarkt Spanje is zeker een bezoek waard.

Rating post

Ook Spanje