Algemeen

Naturistencampings Spanje: Een Paradijs voor Naaktrecreatie

Spanje is een populaire vakantiebestemming voor veel mensen vanwege het heerlijke klimaat, de prachtige stranden en het rijke culturele erfgoed. Maar wist je dat Spanje ook een paradijs is voor naturisten? Er zijn tal van naturistencampings verspreid over het hele land waar je kunt genieten van de zon, de zee en de natuur zonder kleding. In dit artikel zullen we enkele van de beste naturistencampings in Spanje bespreken.

1. Camping El Portús

Camping El Portús is gelegen in de regio Murcia, in het zuidoosten van Spanje. Het is een van de oudste en meest bekende naturistencampings in het land. De camping ligt aan de kust en heeft een eigen strand waar je naakt kunt zonnen en zwemmen. Er zijn ook verschillende zwembaden, een sauna en een jacuzzi op de camping. Daarnaast zijn er tal van activiteiten te doen, zoals yogalessen, wandelingen in de natuur en excursies naar nabijgelegen steden en dorpen.

2. Camping Naturista Las Grullas

Camping Naturista Las Grullas is gelegen in de regio Extremadura, in het westen van Spanje. Het is een kleine en rustige camping, ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een ontspannen vakantie in de natuur. De camping heeft een zwembad en een restaurant waar je kunt genieten van heerlijke lokale gerechten. Er zijn ook verschillende wandelroutes in de omgeving van de camping.

3. Camping El Templo del Sol

Camping El Templo del Sol is gelegen in de regio Catalonië, in het noordoosten van Spanje. Het is een grote camping met meer dan 400 staanplaatsen en verschillende accommodaties, zoals bungalows en appartementen. De camping heeft een groot zwembad, een sauna en een fitnessruimte. Er zijn ook tal van activiteiten te doen, zoals volleybal, tennis en minigolf. De camping ligt op slechts een paar minuten lopen van het strand.

4. Camping Naturista Montsant

Camping Naturista Montsant is gelegen in de regio Catalonië, in het noordoosten van Spanje. Het is een kleine en rustige camping, omgeven door bergen en bossen. De camping heeft een zwembad en een restaurant waar je kunt genieten van heerlijke lokale gerechten. Er zijn ook verschillende wandelroutes in de omgeving van de camping.

5. Camping Cala Montgó

Camping Cala Montgó is gelegen in de regio Catalonië, in het noordoosten van Spanje. Het is een grote camping met meer dan 600 staanplaatsen en verschillende accommodaties, zoals bungalows en appartementen. De camping heeft een groot zwembad, een sauna en een fitnessruimte. Er zijn ook tal van activiteiten te doen, zoals volleybal, tennis en minigolf. De camping ligt op slechts een paar minuten lopen van het strand.

6. Camping Naturista El Portus

Camping Naturista El Portus is gelegen in de regio Murcia, in het zuidoosten van Spanje. Het is een grote camping met meer dan 500 staanplaatsen en verschillende accommodaties, zoals bungalows en appartementen. De camping heeft een groot zwembad, een sauna en een fitnessruimte. Er zijn ook tal van activiteiten te doen, zoals volleybal, tennis en minigolf. De camping ligt op slechts een paar minuten lopen van het strand.

7. Camping Naturista La Sierrecilla

Camping Naturista La Sierrecilla is gelegen in de regio Andalusië, in het zuiden van Spanje. Het is een kleine en rustige camping, omgeven door bergen en bossen. De camping heeft een zwembad en een restaurant waar je kunt genieten van heerlijke lokale gerechten. Er zijn ook verschillende wandelroutes in de omgeving van de camping.

8. Camping Naturista El Portil

Camping Naturista El Portil is gelegen in de regio Andalusië, in het zuiden van Spanje. Het is een kleine en rustige camping, ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een ontspannen vakantie in de natuur. De camping heeft een zwembad en een restaurant waar je kunt genieten van heerlijke lokale gerechten. Er zijn ook verschillende wandelroutes in de omgeving van de camping.

9. Camping Naturista La Roca Grossa

Camping Naturista La Roca Grossa is gelegen in de regio Catalonië, in het noordoosten van Spanje. Het is een kleine en rustige camping, omgeven door bergen en bossen. De camping heeft een zwembad en een restaurant waar je kunt genieten van heerlijke lokale gerechten. Er zijn ook verschillende wandelroutes in de omgeving van de camping.

10. Camping Naturista El Portús

Camping Naturista El Portús is gelegen in de regio Murcia, in het zuidoosten van Spanje. Het is een grote camping met meer dan 500 staanplaatsen en verschillende accommodaties, zoals bungalows en appartementen. De camping heeft een groot zwembad, een sauna en een fitnessruimte. Er zijn ook tal van activiteiten te doen, zoals volleybal, tennis en minigolf. De camping ligt op slechts een paar minuten lopen van het strand.

Conclusie

Spanje is een geweldige bestemming voor naturisten die op zoek zijn naar een ontspannen vakantie in de zon. Er zijn tal van naturistencampings verspreid over het hele land, elk met hun eigen unieke kenmerken en faciliteiten. Of je nu op zoek bent naar een grote camping met veel activiteiten of een kleine en rustige camping in de natuur, er is voor elk wat wils. Dus waar wacht je nog op? Boek vandaag nog je naturistenvakantie in Spanje!

Rating post

Ook Spanje