Algemeen

Solmar Tours Spanje: Ontdek de prachtige Spaanse kust met Solmar Tours

Als je op zoek bent naar een geweldige vakantie aan de Spaanse kust, dan is Solmar Tours Spanje de perfecte keuze. Solmar Tours is een Nederlandse reisorganisatie die al meer dan 30 jaar actief is in Spanje en Portugal. Met Solmar Tours kun je genieten van de prachtige stranden, het heerlijke eten en de rijke cultuur van Spanje.

Over Solmar Tours

Solmar Tours is opgericht in 1984 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste reisorganisaties van Nederland. Het bedrijf is gespecialiseerd in het organiseren van busreizen naar Spanje en Portugal. Solmar Tours heeft een uitgebreid aanbod van vakanties aan de Costa Brava, Costa Dorada, Costa Blanca en de Costa del Sol.

De reizen van Solmar Tours zijn inclusief vervoer per luxe touringcar, verblijf in een hotel of appartement en diverse excursies. Het bedrijf werkt samen met lokale partners om de beste vakanties aan te bieden tegen de scherpste prijzen.

De bestemmingen van Solmar Tours Spanje

Solmar Tours biedt vakanties aan naar verschillende bestemmingen aan de Spaanse kust. Hieronder vind je een overzicht van de populairste bestemmingen:

Costa Brava

De Costa Brava is een van de meest populaire bestemmingen van Solmar Tours. Deze kuststrook in het noordoosten van Spanje staat bekend om zijn prachtige stranden, heldere water en gezellige badplaatsen. Populaire plaatsen aan de Costa Brava zijn Lloret de Mar, Tossa de Mar en Blanes.

Costa Dorada

De Costa Dorada is een kuststrook in het zuiden van Catalonië. Deze regio staat bekend om zijn prachtige stranden, historische steden en heerlijke keuken. Populaire plaatsen aan de Costa Dorada zijn Salou, Cambrils en Tarragona.

Costa Blanca

De Costa Blanca is een kuststrook in het oosten van Spanje. Deze regio staat bekend om zijn prachtige stranden, heldere water en gezellige badplaatsen. Populaire plaatsen aan de Costa Blanca zijn Benidorm, Alicante en Calpe.

Costa del Sol

De Costa del Sol is een kuststrook in het zuiden van Spanje. Deze regio staat bekend om zijn prachtige stranden, heldere water en gezellige badplaatsen. Populaire plaatsen aan de Costa del Sol zijn Torremolinos, Marbella en Malaga.

De voordelen van Solmar Tours Spanje

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het boeken van een vakantie bij Solmar Tours Spanje:

  • Je kunt genieten van een zorgeloze vakantie, omdat alles voor je geregeld is.
  • Je reist per luxe touringcar, waardoor je comfortabel en ontspannen op je bestemming aankomt.
  • Je verblijft in een hotel of appartement dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.
  • Je kunt gebruik maken van diverse excursies om de omgeving te verkennen.
  • Je kunt rekenen op de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Boek nu je vakantie bij Solmar Tours Spanje

Ben je op zoek naar een geweldige vakantie aan de Spaanse kust? Boek dan nu je vakantie bij Solmar Tours Spanje. Met Solmar Tours kun je genieten van de prachtige stranden, het heerlijke eten en de rijke cultuur van Spanje. Bekijk het aanbod op de website en boek vandaag nog jouw droomvakantie!

Rating post

Ook Spanje