Algemeen

Glamping Spanje: Luxe kamperen in het zonnige zuiden

Glamping is de perfecte manier om te genieten van de natuur zonder in te leveren op comfort. In Spanje zijn er talloze glamping opties te vinden, van luxe tenten tot boomhutten en zelfs yurts. Hieronder vind je een overzicht van de beste glamping locaties in Spanje.

1. Camping Las Dunas

Camping Las Dunas is gelegen aan de Costa Brava en biedt een breed scala aan accommodaties, waaronder luxe tenten en bungalows. De camping beschikt over een groot zwembad, een restaurant en een supermarkt. Daarnaast is er een animatieteam dat activiteiten organiseert voor jong en oud.

2. EcoCamp Patagonia

EcoCamp Patagonia is gelegen in het zuiden van Spanje en biedt een unieke glamping ervaring. De accommodaties zijn geïnspireerd op de traditionele yurts van de Mongoolse nomaden en zijn voorzien van alle moderne gemakken. De camping ligt in het hart van het Torres del Paine National Park en biedt een adembenemend uitzicht op de omliggende bergen.

3. Camping El Delfin Verde

Camping El Delfin Verde is gelegen aan de Costa Brava en biedt een breed scala aan accommodaties, waaronder luxe tenten en bungalows. De camping beschikt over een groot zwembad, een restaurant en een supermarkt. Daarnaast is er een animatieteam dat activiteiten organiseert voor jong en oud.

4. Finca Les Coves

Finca Les Coves is gelegen in de regio Valencia en biedt een unieke glamping ervaring. De accommodaties zijn gelegen in boomhutten en zijn voorzien van alle moderne gemakken. De camping ligt in een prachtige omgeving en biedt talloze mogelijkheden om te wandelen en te fietsen.

5. Camping La Ballena Alegre

Camping La Ballena Alegre is gelegen aan de Costa Brava en biedt een breed scala aan accommodaties, waaronder luxe tenten en bungalows. De camping beschikt over een groot zwembad, een restaurant en een supermarkt. Daarnaast is er een animatieteam dat activiteiten organiseert voor jong en oud.

6. Glamping Valencia

Glamping Valencia is gelegen in de regio Valencia en biedt een unieke glamping ervaring. De accommodaties zijn gelegen in luxe tenten en zijn voorzien van alle moderne gemakken. De camping ligt in een prachtige omgeving en biedt talloze mogelijkheden om te wandelen en te fietsen.

7. Camping Riu

Camping Riu is gelegen aan de Costa Brava en biedt een breed scala aan accommodaties, waaronder luxe tenten en bungalows. De camping beschikt over een groot zwembad, een restaurant en een supermarkt. Daarnaast is er een animatieteam dat activiteiten organiseert voor jong en oud.

8. Glamping Marbella

Glamping Marbella is gelegen aan de Costa del Sol en biedt een unieke glamping ervaring. De accommodaties zijn gelegen in luxe tenten en zijn voorzien van alle moderne gemakken. De camping ligt in een prachtige omgeving en biedt talloze mogelijkheden om te wandelen en te fietsen.

9. Camping La Torre del Sol

Camping La Torre del Sol is gelegen aan de Costa Brava en biedt een breed scala aan accommodaties, waaronder luxe tenten en bungalows. De camping beschikt over een groot zwembad, een restaurant en een supermarkt. Daarnaast is er een animatieteam dat activiteiten organiseert voor jong en oud.

10. Glamping Andalusië

Glamping Andalusië is gelegen in de regio Andalusië en biedt een unieke glamping ervaring. De accommodaties zijn gelegen in luxe tenten en zijn voorzien van alle moderne gemakken. De camping ligt in een prachtige omgeving en biedt talloze mogelijkheden om te wandelen en te fietsen.

Of je nu op zoek bent naar een romantisch uitje of een gezinsvakantie, glamping in Spanje biedt voor ieder wat wils. Met deze top 10 van glamping locaties in Spanje ben je verzekerd van een onvergetelijke vakantie in het zonnige zuiden.

Rating post

Ook Spanje