Algemeen

Peter Gillis Huis Spanje: Een Luxueuze Villa in de Zon

Peter Gillis, bekend van het televisieprogramma “Massa is Kassa”, heeft een prachtige villa in Spanje. Het huis is gelegen in de buurt van Marbella, aan de Costa del Sol. Het is een luxueuze villa met een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee. Het huis is een droom voor iedereen die op zoek is naar een vakantiehuis in Spanje.

De Locatie

De villa van Peter Gillis is gelegen in de buurt van Marbella, een van de meest populaire vakantiebestemmingen in Spanje. Marbella staat bekend om zijn prachtige stranden, luxe jachthavens en bruisende nachtleven. Het is een plek waar veel beroemdheden en rijke mensen hun vakantie doorbrengen.

De villa van Peter Gillis ligt op een heuvel, waardoor het een prachtig uitzicht heeft op de Middellandse Zee. Het is een rustige en vredige omgeving, perfect voor mensen die op zoek zijn naar privacy en ontspanning.

De Villa

De villa van Peter Gillis is een prachtig huis met een oppervlakte van meer dan 1000 vierkante meter. Het heeft zeven slaapkamers en acht badkamers, waardoor het geschikt is voor grote groepen mensen. Het huis is ingericht met luxe meubels en heeft een moderne uitstraling.

De villa heeft ook een groot zwembad, een tennisbaan en een fitnessruimte. Er is ook een bioscoopzaal waar u kunt genieten van uw favoriete films. Het huis heeft ook een grote tuin met een barbecue en een buitenkeuken, perfect voor het organiseren van feestjes en diners.

De Kosten

De villa van Peter Gillis is een van de duurste huizen in de buurt van Marbella. Het is te huur voor ongeveer € 10.000 per week. Dit lijkt misschien veel geld, maar als u bedenkt wat u krijgt voor uw geld, is het een koopje. U krijgt een prachtig huis met alle luxe die u zich maar kunt wensen, een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee en een rustige en vredige omgeving.

Conclusie

De villa van Peter Gillis is een prachtig huis in een van de meest populaire vakantiebestemmingen in Spanje. Het is een droomhuis voor iedereen die op zoek is naar luxe en ontspanning. Het huis heeft alles wat u nodig heeft voor een perfecte vakantie: een groot zwembad, een tennisbaan, een fitnessruimte, een bioscoopzaal en een prachtige tuin met een barbecue en een buitenkeuken. Als u op zoek bent naar een vakantiehuis in Spanje, is de villa van Peter Gillis zeker een aanrader.

Rating post

Ook Spanje