Algemeen

5 Sterren Camping Spanje: Een Luxe Kampeerervaring

Spanje is een populaire vakantiebestemming voor veel Nederlanders. Het land heeft veel te bieden, van prachtige stranden tot historische steden en een heerlijke keuken. Maar wist je dat Spanje ook een aantal fantastische 5 sterren campings heeft? Deze campings bieden een luxe kampeerervaring met uitstekende faciliteiten en activiteiten voor het hele gezin. In dit artikel zullen we enkele van de beste 5 sterren campings in Spanje bespreken.

Camping Las Dunas

Camping Las Dunas is gelegen aan de Costa Brava en is een van de meest populaire 5 sterren campings in Spanje. De camping heeft directe toegang tot het strand en biedt een scala aan faciliteiten, waaronder een groot zwembad, een spa, een fitnessruimte en een tennisbaan. Er zijn ook verschillende restaurants en bars op de camping, evenals een supermarkt en een bakkerij.

De accommodaties op Camping Las Dunas zijn van hoge kwaliteit en variëren van stacaravans tot bungalows en glampingtenten. Er is voor elk wat wils, of je nu op zoek bent naar een romantisch uitje of een gezinsvakantie. De camping organiseert ook regelmatig activiteiten voor kinderen en volwassenen, zoals sporttoernooien, danslessen en live muziekoptredens.

Camping Park Playa Barà

Camping Park Playa Barà is gelegen aan de Costa Dorada en is een andere populaire 5 sterren camping in Spanje. De camping heeft een groot zwembadcomplex met glijbanen en watervallen, evenals een kinderbad en een jacuzzi. Er zijn ook verschillende sportfaciliteiten, waaronder een voetbalveld, een basketbalveld en een tennisbaan.

De accommodaties op Camping Park Playa Barà zijn modern en comfortabel, variërend van stacaravans tot bungalows en chalets. Er zijn ook kampeerplaatsen beschikbaar voor degenen die hun eigen tent of caravan meenemen. De camping heeft verschillende restaurants en bars, evenals een supermarkt en een bakkerij. Er worden ook regelmatig activiteiten georganiseerd, zoals kinderclubs, sporttoernooien en avondentertainment.

Camping La Torre del Sol

Camping La Torre del Sol is gelegen aan de Costa Dorada en is een van de meest luxueuze 5 sterren campings in Spanje. De camping heeft een groot zwembadcomplex met glijbanen en watervallen, evenals een kinderbad en een jacuzzi. Er zijn ook verschillende sportfaciliteiten, waaronder een voetbalveld, een basketbalveld en een tennisbaan.

De accommodaties op Camping La Torre del Sol zijn van hoge kwaliteit en variëren van stacaravans tot bungalows en glampingtenten. Er zijn ook kampeerplaatsen beschikbaar voor degenen die hun eigen tent of caravan meenemen. De camping heeft verschillende restaurants en bars, evenals een supermarkt en een bakkerij. Er worden ook regelmatig activiteiten georganiseerd, zoals kinderclubs, sporttoernooien en avondentertainment.

Camping Sangulí Salou

Camping Sangulí Salou is gelegen aan de Costa Dorada en is een van de meest populaire 5 sterren campings in Spanje. De camping heeft een groot zwembadcomplex met glijbanen en watervallen, evenals een kinderbad en een jacuzzi. Er zijn ook verschillende sportfaciliteiten, waaronder een voetbalveld, een basketbalveld en een tennisbaan.

De accommodaties op Camping Sangulí Salou zijn modern en comfortabel, variërend van stacaravans tot bungalows en chalets. Er zijn ook kampeerplaatsen beschikbaar voor degenen die hun eigen tent of caravan meenemen. De camping heeft verschillende restaurants en bars, evenals een supermarkt en een bakkerij. Er worden ook regelmatig activiteiten georganiseerd, zoals kinderclubs, sporttoernooien en avondentertainment.

Camping El Delfin Verde

Camping El Delfin Verde is gelegen aan de Costa Brava en is een van de grootste 5 sterren campings in Spanje. De camping heeft een groot zwembadcomplex met glijbanen en watervallen, evenals een kinderbad en een jacuzzi. Er zijn ook verschillende sportfaciliteiten, waaronder een voetbalveld, een basketbalveld en een tennisbaan.

De accommodaties op Camping El Delfin Verde zijn van hoge kwaliteit en variëren van stacaravans tot bungalows en glampingtenten. Er zijn ook kampeerplaatsen beschikbaar voor degenen die hun eigen tent of caravan meenemen. De camping heeft verschillende restaurants en bars, evenals een supermarkt en een bakkerij. Er worden ook regelmatig activiteiten georganiseerd, zoals kinderclubs, sporttoernooien en avondentertainment.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een luxe kampeerervaring in Spanje, dan zijn er tal van 5 sterren campings om uit te kiezen. Of je nu op zoek bent naar een camping aan de Costa Brava of de Costa Dorada, er is voor elk wat wils. Van prachtige zwembaden en sportfaciliteiten tot uitstekende restaurants en bars, deze campings bieden alles wat je nodig hebt voor een fantastische vakantie. Dus waar wacht je nog op? Boek vandaag nog je verblijf op een van deze geweldige 5 sterren campings in Spanje!

Rating post

Ook Spanje