Algemeen

Basic Fit Spanje: Fitnessen in de Spaanse Zon

Basic Fit is een bekende fitnessketen in Nederland en België, maar wist je dat je ook in Spanje bij Basic Fit terecht kunt? In dit artikel lees je alles over Basic Fit Spanje, de locaties, faciliteiten en abonnementen.

Locaties van Basic Fit Spanje

Basic Fit heeft op dit moment 22 locaties in Spanje, verspreid over het hele land. Zo kun je terecht in grote steden als Madrid, Barcelona en Valencia, maar ook in kleinere plaatsen als Marbella, Malaga en Alicante. Hieronder vind je een overzicht van alle locaties:

 • Madrid (8 locaties)
 • Barcelona (4 locaties)
 • Valencia (2 locaties)
 • Malaga (2 locaties)
 • Marbella
 • Alicante
 • Almeria
 • Cadiz
 • Cordoba
 • Granada
 • Murcia
 • Pamplona
 • Sevilla
 • Tarragona
 • Zaragoza

Of je nu in het noorden of het zuiden van Spanje verblijft, er is altijd wel een Basic Fit in de buurt waar je kunt sporten.

Faciliteiten van Basic Fit Spanje

De faciliteiten van Basic Fit Spanje zijn vergelijkbaar met die van Basic Fit in Nederland en België. Zo kun je gebruik maken van cardio-apparatuur, krachttoestellen en vrije gewichten. Daarnaast biedt Basic Fit Spanje ook groepslessen aan, zoals Zumba, Bodypump en Yoga. Het aanbod van groepslessen kan per locatie verschillen, dus het is verstandig om vooraf te checken welke lessen er worden gegeven bij de Basic Fit bij jou in de buurt.

Verder zijn de vestigingen van Basic Fit Spanje voorzien van kleedkamers, douches en kluisjes. Bij sommige locaties kun je ook gebruik maken van een sauna of zonnebank. Ook biedt Basic Fit Spanje personal training aan, waarbij je individueel begeleid wordt door een personal trainer.

Abonnementen bij Basic Fit Spanje

Bij Basic Fit Spanje kun je kiezen uit verschillende abonnementen, afhankelijk van je wensen en behoeften. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een maandelijks opzegbaar abonnement, of juist voor een jaarabonnement met een lagere prijs per maand. Daarnaast biedt Basic Fit Spanje ook een studentenabonnement aan, waarmee je voordelig kunt sporten als student zijnde.

Als je regelmatig reist naar Spanje, kun je ook kiezen voor een internationaal abonnement. Hiermee kun je niet alleen sporten bij Basic Fit Spanje, maar ook bij Basic Fit vestigingen in andere landen, zoals Frankrijk, België en Luxemburg.

Conclusie

Basic Fit Spanje is een ideale optie voor Nederlanders en Belgen die op vakantie zijn in Spanje en toch willen blijven sporten. Met 22 locaties verspreid over het hele land, is er altijd wel een Basic Fit in de buurt waar je terecht kunt. De faciliteiten zijn vergelijkbaar met die van Basic Fit in Nederland en België, en je kunt kiezen uit verschillende abonnementen die passen bij jouw wensen en behoeften. Dus waar wacht je nog op? Ga sporten in de Spaanse zon bij Basic Fit Spanje!

Rating post

Ook Spanje