Algemeen

De grote sinterklaasfilm trammelant in Spanje

De Sinterklaasperiode is voor veel Nederlanders een van de leukste tijden van het jaar. Het is een tijd van gezelligheid, cadeautjes en natuurlijk de Sinterklaasfilm. Elk jaar wordt er weer reikhalzend uitgekeken naar de nieuwe film en dit jaar is dat niet anders. De grote sinterklaasfilm trammelant in Spanje is de nieuwste film in de reeks en belooft weer een groot succes te worden.

Waar gaat de film over?

De grote sinterklaasfilm trammelant in Spanje vertelt het verhaal van Sinterklaas en zijn Pieten die naar Spanje afreizen om daar cadeautjes te kopen voor de Nederlandse kinderen. Maar als ze daar aankomen, blijkt dat er iets mis is met de cadeautjes. Ze zijn allemaal verdwenen! Sinterklaas en zijn Pieten gaan op onderzoek uit en ontdekken dat de cadeautjes gestolen zijn door een boosaardige figuur genaamd El Diablo. Samen met de Spaanse kinderen en een aantal nieuwe vrienden gaan ze de strijd aan met El Diablo en proberen ze de cadeautjes terug te krijgen.

De cast

De grote sinterklaasfilm trammelant in Spanje heeft een indrukwekkende cast met veel bekende Nederlandse acteurs. Zo speelt Bram van der Vlugt wederom de rol van Sinterklaas en zijn de Pieten dit jaar onder andere te zien in de vorm van Erik van Muiswinkel, Jochem Myjer en Patty Brard. Ook zijn er een aantal nieuwe gezichten te zien, zoals Tygo Gernandt en Maan de Steenwinkel.

De opnames

De opnames van de grote sinterklaasfilm trammelant in Spanje vonden plaats in Nederland en Spanje. Voor de Spaanse scènes werd er gefilmd in onder andere Barcelona en Valencia. De opnames vonden plaats in de zomer van 2021 en de film zal in november van datzelfde jaar in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

De verwachtingen

De grote sinterklaasfilm trammelant in Spanje belooft weer een groot succes te worden. De voorgaande Sinterklaasfilms waren allemaal erg populair en ook deze film lijkt daar geen uitzondering op te zijn. De trailer van de film is al veelvuldig bekeken en de reacties zijn erg positief. Vooral de toevoeging van nieuwe gezichten aan de cast wordt door veel mensen gewaardeerd.

Conclusie

De grote sinterklaasfilm trammelant in Spanje is een film waar veel Nederlanders reikhalzend naar uitkijken. Het belooft weer een spannend avontuur te worden met veel humor en natuurlijk de bekende Sinterklaasliedjes. Met een indrukwekkende cast en opnames op mooie locaties in Nederland en Spanje, lijkt deze film weer een groot succes te worden. We kunnen dan ook niet wachten om hem te zien!

Rating post

Ook Spanje