Algemeen

Ferrari Land Spanje: Een Wereld vol Snelheid en Sensatie

Ferrari Land Spanje is een pretpark dat gelegen is in Salou, een stad in de provincie Tarragona in Catalonië, Spanje. Het park is geopend in 2017 en is een van de meest populaire attracties in de regio. Het park is ontworpen om de bezoekers een unieke ervaring te bieden die draait om snelheid, adrenaline en sensatie. Het park is een samenwerking tussen Ferrari en PortAventura World, een van de grootste pretparken in Europa.

Attracties in Ferrari Land Spanje

Ferrari Land Spanje heeft een aantal attracties die speciaal zijn ontworpen om de bezoekers een onvergetelijke ervaring te bieden. Hieronder vindt u een lijst van de belangrijkste attracties in het park:

  • Red Force: Dit is de belangrijkste attractie in het park en is de hoogste en snelste achtbaan in Europa. De achtbaan heeft een hoogte van 112 meter en bereikt een snelheid van 180 km/u in slechts 5 seconden. De achtbaan is ontworpen om de bezoekers een ervaring te bieden die vergelijkbaar is met die van een Formule 1-race.
  • Thrill Towers: Dit zijn twee torens die een hoogte hebben van 55 meter en waar de bezoekers kunnen kiezen tussen twee verschillende attracties: de Bounce-back Tower en de Free-fall Tower. De Bounce-back Tower is een attractie waarbij de bezoekers omhoog worden geschoten en vervolgens terug naar beneden vallen. De Free-fall Tower is een attractie waarbij de bezoekers vanaf de top van de toren naar beneden vallen.
  • Maranello Grand Race: Dit is een attractie waarbij de bezoekers in een replica van een Ferrari 488 GTB kunnen rijden op een circuit van 570 meter. De attractie is ontworpen om de bezoekers een ervaring te bieden die vergelijkbaar is met die van een Formule 1-race.
  • Junior Red Force: Dit is een achtbaan die speciaal is ontworpen voor kinderen. De achtbaan heeft een hoogte van 9 meter en bereikt een snelheid van 40 km/u.
  • Simulators: Dit zijn attracties waarbij de bezoekers in een simulator kunnen plaatsnemen en een virtuele rit kunnen maken in een Ferrari. Er zijn verschillende simulatoren beschikbaar, waaronder de Ferrari Experience, de Flying Dreams en de Racing Legends.

Andere attracties in PortAventura World

Naast Ferrari Land Spanje heeft PortAventura World nog twee andere pretparken: PortAventura Park en Caribe Aquatic Park. Hieronder vindt u een lijst van de belangrijkste attracties in deze parken:

  • PortAventura Park: Dit is een pretpark dat is ontworpen om de bezoekers een ervaring te bieden die draait om avontuur, cultuur en entertainment. Het park heeft zes verschillende themagebieden: Mediterrània, Polynesia, SésamoAventura, China, México en Far West. Het park heeft een aantal attracties die speciaal zijn ontworpen voor kinderen, waaronder de Tomahawk, de Magic Fish en de Canoes.
  • Caribe Aquatic Park: Dit is een waterpark dat is ontworpen om de bezoekers een ervaring te bieden die draait om waterpret en ontspanning. Het park heeft een aantal attracties die speciaal zijn ontworpen voor kinderen, waaronder de Woody Lagoon, de Junior Slides en de Children’s Pool. Het park heeft ook een aantal attracties voor volwassenen, waaronder de King Khajuna, de Rapid Race en de El Torrente.

Praktische informatie

Ferrari Land Spanje is geopend van maart tot januari en is dagelijks geopend van 10:00 uur tot 19:00 uur. De toegangsprijs voor het park varieert afhankelijk van het seizoen en de leeftijd van de bezoeker. Kinderen onder de 4 jaar hebben gratis toegang tot het park. Het park heeft verschillende restaurants en winkels waar de bezoekers kunnen genieten van Italiaanse gerechten en Ferrari-merchandise kunnen kopen.

Conclusie

Ferrari Land Spanje is een pretpark dat is ontworpen om de bezoekers een unieke ervaring te bieden die draait om snelheid, adrenaline en sensatie. Het park heeft een aantal attracties die speciaal zijn ontworpen om de bezoekers een onvergetelijke ervaring te bieden, waaronder de Red Force, de Thrill Towers en de Maranello Grand Race. Naast Ferrari Land Spanje heeft PortAventura World nog twee andere pretparken: PortAventura Park en Caribe Aquatic Park. Deze parken bieden een breed scala aan attracties en activiteiten voor alle leeftijden. Als u op zoek bent naar een avontuurlijke en opwindende vakantie, dan is Ferrari Land Spanje zeker een bezoek waard.

Rating post

Ook Spanje