Algemeen

BasicFit Spanje: Fitnessen in de Spaanse zon

BasicFit is een bekende fitnessketen in Nederland en België, maar wist je dat je ook in Spanje bij BasicFit terecht kunt? In dit artikel lees je alles over BasicFit Spanje, de locaties, faciliteiten en abonnementen.

Locaties

BasicFit heeft op dit moment 22 locaties in Spanje, verspreid over het hele land. Zo kun je terecht in grote steden als Madrid, Barcelona en Valencia, maar ook in kleinere plaatsen als Marbella, Málaga en Alicante. De meeste clubs zijn gevestigd in winkelcentra of op industrieterreinen, waardoor ze goed bereikbaar zijn met de auto of het openbaar vervoer.

Faciliteiten

Bij BasicFit Spanje kun je terecht voor een complete workout. De clubs zijn voorzien van moderne fitnessapparatuur, zoals loopbanden, crosstrainers, fietsen en krachttoestellen. Daarnaast zijn er groepslessen, zoals Zumba, BodyPump en Yoga, waar je aan kunt deelnemen. Ook kun je bij BasicFit Spanje terecht voor personal training, waarbij een professionele trainer je helpt om je doelen te bereiken.

Naast de fitnessfaciliteiten biedt BasicFit Spanje ook andere voorzieningen. Zo zijn er kleedkamers met douches en kluisjes, waar je je spullen veilig kunt opbergen. Ook is er vaak een bar of lounge waar je na je workout nog even kunt ontspannen.

Abonnementen

Bij BasicFit Spanje kun je kiezen uit verschillende abonnementen, afhankelijk van je wensen en behoeften. Zo kun je kiezen voor een maandelijks opzegbaar abonnement, waarbij je flexibel blijft en niet aan een langdurig contract vastzit. Ook kun je kiezen voor een jaarabonnement, waarbij je profiteert van een lagere prijs per maand.

Daarnaast biedt BasicFit Spanje ook speciale abonnementen aan, zoals het Premium abonnement. Met dit abonnement kun je onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten en groepslessen, en krijg je korting op personal training en andere diensten. Ook kun je met het Premium abonnement gebruik maken van alle BasicFit clubs in Europa, waardoor je ook tijdens je vakantie in shape kunt blijven.

Conclusie

BasicFit Spanje is een uitstekende keuze voor iedereen die tijdens zijn verblijf in Spanje wil blijven sporten. Met 22 locaties verspreid over het hele land, moderne faciliteiten en flexibele abonnementen is er voor iedereen een passende oplossing. Of je nu wilt werken aan je conditie, spiermassa wilt opbouwen of gewoon lekker wilt ontspannen, bij BasicFit Spanje ben je aan het juiste adres.

Rating post

Ook Spanje