Algemeen

Camping Spanje met glijbanen: de perfecte vakantiebestemming voor het hele gezin

Spanje is een populaire vakantiebestemming voor veel Nederlanders. Het land heeft veel te bieden, waaronder prachtige stranden, heerlijk eten en een rijke cultuur. Maar wist je dat Spanje ook een aantal fantastische campings heeft met glijbanen? Deze campings zijn de perfecte vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen die op zoek zijn naar avontuur en plezier. In dit artikel zullen we enkele van de beste campings in Spanje met glijbanen bespreken.

Camping La Torre del Sol

Camping La Torre del Sol is gelegen aan de Costa Dorada, in de buurt van de stad Mont-Roig del Camp. Deze camping is een van de grootste en meest populaire campings in Spanje met glijbanen. Het heeft een groot waterpark met verschillende glijbanen, waaronder een kamikaze-glijbaan en een bochtige glijbaan. Er is ook een groot zwembad met een kunstmatig strand en een jacuzzi.

Naast het waterpark heeft Camping La Torre del Sol ook veel andere faciliteiten, waaronder een fitnessruimte, tennisbanen, een minigolfbaan en een speeltuin. Er zijn ook verschillende restaurants en bars op de camping, evenals een supermarkt en een bakkerij.

Camping Sangulí Salou

Camping Sangulí Salou is gelegen aan de Costa Dorada, in de buurt van de stad Salou. Deze camping is een van de meest luxe campings in Spanje met glijbanen. Het heeft een groot waterpark met verschillende glijbanen, waaronder een trechterglijbaan en een bochtige glijbaan. Er is ook een groot zwembad met een kunstmatig strand en een jacuzzi.

Naast het waterpark heeft Camping Sangulí Salou ook veel andere faciliteiten, waaronder een fitnessruimte, tennisbanen, een minigolfbaan en een speeltuin. Er zijn ook verschillende restaurants en bars op de camping, evenals een supermarkt en een bakkerij.

Camping Park Playa Barà

Camping Park Playa Barà is gelegen aan de Costa Dorada, in de buurt van de stad Roda de Barà. Deze camping is een van de meest kindvriendelijke campings in Spanje met glijbanen. Het heeft een groot waterpark met verschillende glijbanen, waaronder een trechterglijbaan en een bochtige glijbaan. Er is ook een groot zwembad met een kunstmatig strand en een jacuzzi.

Naast het waterpark heeft Camping Park Playa Barà ook veel andere faciliteiten, waaronder een fitnessruimte, tennisbanen, een minigolfbaan en een speeltuin. Er zijn ook verschillende restaurants en bars op de camping, evenals een supermarkt en een bakkerij.

Camping El Delfin Verde

Camping El Delfin Verde is gelegen aan de Costa Brava, in de buurt van de stad Torroella de Montgrí. Deze camping is een van de grootste campings in Spanje met glijbanen. Het heeft een groot waterpark met verschillende glijbanen, waaronder een kamikaze-glijbaan en een bochtige glijbaan. Er is ook een groot zwembad met een kunstmatig strand en een jacuzzi.

Naast het waterpark heeft Camping El Delfin Verde ook veel andere faciliteiten, waaronder een fitnessruimte, tennisbanen, een minigolfbaan en een speeltuin. Er zijn ook verschillende restaurants en bars op de camping, evenals een supermarkt en een bakkerij.

Camping Vilanova Park

Camping Vilanova Park is gelegen aan de Costa Dorada, in de buurt van de stad Vilanova i la Geltrú. Deze camping is een van de meest rustige campings in Spanje met glijbanen. Het heeft een groot waterpark met verschillende glijbanen, waaronder een trechterglijbaan en een bochtige glijbaan. Er is ook een groot zwembad met een kunstmatig strand en een jacuzzi.

Naast het waterpark heeft Camping Vilanova Park ook veel andere faciliteiten, waaronder een fitnessruimte, tennisbanen, een minigolfbaan en een speeltuin. Er zijn ook verschillende restaurants en bars op de camping, evenals een supermarkt en een bakkerij.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een leuke en avontuurlijke vakantiebestemming voor het hele gezin, dan zijn campings in Spanje met glijbanen zeker de moeite waard om te overwegen. Met grote waterparken, zwembaden en tal van andere faciliteiten, zullen deze campings zeker aan al je verwachtingen voldoen. Of je nu op zoek bent naar een rustige camping of een luxe camping, er is voor elk wat wils. Dus waar wacht je nog op? Boek nu je vakantie naar een camping in Spanje met glijbanen en geniet van een onvergetelijke vakantie met het hele gezin!

Rating post

Ook Spanje