Algemeen

Campings Noord Spanje: Een Paradijs voor Natuurliefhebbers

Als je op zoek bent naar een vakantiebestemming waar je kunt genieten van de prachtige natuur, dan is Noord Spanje de perfecte plek voor jou. Het gebied staat bekend om zijn adembenemende landschappen, pittoreske dorpjes en heerlijke gastronomie. En wat is er nu beter dan kamperen in de natuur om optimaal van deze regio te genieten? In dit artikel zullen we je alles vertellen over de beste campings in Noord Spanje.

Waarom kamperen in Noord Spanje?

Noord Spanje is een regio die nog niet door het massatoerisme is ontdekt. Hierdoor kun je genieten van de rust en stilte van de natuur, zonder gestoord te worden door grote groepen toeristen. Daarnaast heeft Noord Spanje een zeer gevarieerd landschap, van de ruige kustlijn tot de groene bergen. Dit maakt het gebied perfect voor wandel- en fietstochten. Ook kun je hier genieten van de lokale keuken, die bekend staat om zijn verse vis, vlees en groenten.

De beste campings in Noord Spanje

Er zijn talloze campings in Noord Spanje, maar wij hebben de beste voor je op een rijtje gezet:

1. Camping Playa Joyel

Deze camping ligt aan de kust van Cantabrië en heeft directe toegang tot het strand. De camping beschikt over ruime staanplaatsen en moderne faciliteiten, zoals een zwembad en een restaurant. Daarnaast is er een animatieteam dat activiteiten organiseert voor jong en oud.

2. Camping Aritzaleku

Deze camping ligt in de Pyreneeën en is omgeven door bergen en bossen. Hier kun je genieten van de rust en stilte van de natuur. De camping beschikt over ruime staanplaatsen en moderne faciliteiten, zoals een zwembad en een restaurant. Daarnaast kun je hier verschillende activiteiten ondernemen, zoals wandelen, fietsen en kajakken.

3. Camping El Molino

Deze camping ligt in de provincie Asturië en is omgeven door groene heuvels en rivieren. Hier kun je genieten van de rust en stilte van de natuur. De camping beschikt over ruime staanplaatsen en moderne faciliteiten, zoals een zwembad en een restaurant. Daarnaast kun je hier verschillende activiteiten ondernemen, zoals wandelen, fietsen en vissen.

4. Camping Lizarra

Deze camping ligt in de regio Navarra en is omgeven door wijngaarden en olijfbomen. Hier kun je genieten van de rust en stilte van de natuur. De camping beschikt over ruime staanplaatsen en moderne faciliteiten, zoals een zwembad en een restaurant. Daarnaast kun je hier verschillende activiteiten ondernemen, zoals wandelen, fietsen en wijnproeven.

Conclusie

Noord Spanje is een prachtige regio waar je kunt genieten van de rust en stilte van de natuur. Kamperen is de perfecte manier om optimaal van deze regio te genieten. De campings die we hebben genoemd bieden allemaal moderne faciliteiten en zijn omgeven door prachtige natuur. Of je nu op zoek bent naar een camping aan de kust of in de bergen, in Noord Spanje vind je het allemaal.

Rating post

Ook Spanje