Algemeen

Eurocamping Spanje: de ideale vakantiebestemming voor kampeerliefhebbers

Als je op zoek bent naar een vakantiebestemming waar je kunt genieten van zon, zee en strand, dan is Spanje een uitstekende keuze. Maar wat als je ook nog eens een fervent kampeerliefhebber bent? Dan is Eurocamping Spanje de perfecte plek voor jou. Deze camping biedt namelijk alles wat je nodig hebt voor een geslaagde kampeervakantie in Spanje.

Locatie

Eurocamping Spanje is gelegen aan de Costa Brava, in het noordoosten van Spanje. De camping ligt op slechts 300 meter van het strand en op loopafstand van het gezellige centrum van Sant Antoni de Calonge. Hier vind je tal van restaurants, bars en winkels waar je kunt genieten van de Spaanse cultuur en keuken.

Faciliteiten

Op Eurocamping Spanje vind je alle faciliteiten die je nodig hebt voor een comfortabele kampeervakantie. Zo zijn er ruime kampeerplaatsen met elektriciteit en water, maar ook luxe stacaravans en bungalows voor wie liever wat meer comfort wil. Daarnaast beschikt de camping over:

 • Een groot zwembad met glijbanen en ligbedden
 • Een kinderbad met speeltoestellen
 • Een restaurant met terras en bar
 • Een supermarkt voor al je dagelijkse boodschappen
 • Een wasserette
 • Een sportveld voor voetbal, volleybal en basketbal
 • Een animatieteam dat zorgt voor leuke activiteiten en entertainment voor jong en oud

Activiteiten

Naast de faciliteiten op de camping zelf, is er ook genoeg te doen in de omgeving van Eurocamping Spanje. Zo kun je bijvoorbeeld:

 • Wandelen en fietsen in het nabijgelegen natuurgebied
 • Watersporten beoefenen, zoals surfen, zeilen en kajakken
 • Een bezoek brengen aan de historische stad Girona, op slechts 30 minuten rijden van de camping
 • Genieten van de prachtige stranden en baaien aan de Costa Brava
 • Een dagje naar pretparken als Water World en PortAventura

Reserveren

Wil je graag kamperen op Eurocamping Spanje? Dan kun je eenvoudig online een reservering maken via de website van de camping. Hier kun je ook meer informatie vinden over de verschillende kampeerplaatsen en accommodaties, de tarieven en de beschikbaarheid.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een kampeervakantie in Spanje, dan is Eurocamping Spanje een uitstekende keuze. Met zijn ideale ligging aan de Costa Brava, uitgebreide faciliteiten en tal van activiteiten in de omgeving, is deze camping de perfecte uitvalsbasis voor een geslaagde vakantie in Spanje.

Rating post

Ook Spanje