Algemeen

Van der Valk Spanje: Luxe vakanties in het zonnige zuiden

Van der Valk is een bekende hotelketen die wereldwijd bekend staat om zijn luxe en comfortabele hotels. Ook in Spanje heeft Van der Valk verschillende hotels waar je kunt genieten van een heerlijke vakantie. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen strandvakantie of juist wilt genieten van de prachtige natuur en cultuur van Spanje, Van der Valk heeft voor ieder wat wils.

Van der Valk hotels in Spanje

Van der Valk heeft op dit moment drie hotels in Spanje: Hotel Hacienda de Abajo op La Palma, Hotel Barcarola in Sant Feliu de Guíxols en Hotel Almazara in Puerto de Mazarrón. Elk hotel heeft zijn eigen unieke kenmerken en biedt verschillende faciliteiten en activiteiten aan.

Hotel Hacienda de Abajo

Hotel Hacienda de Abajo is gelegen op het prachtige eiland La Palma, dat ook wel bekend staat als het ‘mooiste eiland van de Canarische Eilanden’. Het hotel is gevestigd in een 17e-eeuwse hacienda en beschikt over 32 kamers en suites. Het hotel heeft een prachtige tuin met een buitenzwembad en een spa waar je kunt genieten van verschillende behandelingen.

Daarnaast biedt Hotel Hacienda de Abajo verschillende activiteiten aan, zoals wandelen, fietsen en paardrijden. Ook kun je hier genieten van de lokale keuken in het restaurant van het hotel.

Hotel Barcarola

Hotel Barcarola is gelegen aan de Costa Brava, in het plaatsje Sant Feliu de Guíxols. Het hotel heeft 44 kamers en suites en ligt direct aan het strand. Het hotel beschikt over een buitenzwembad en een spa waar je kunt genieten van verschillende behandelingen.

Daarnaast biedt Hotel Barcarola verschillende activiteiten aan, zoals golfen, zeilen en duiken. Ook kun je hier genieten van de lokale keuken in het restaurant van het hotel.

Hotel Almazara

Hotel Almazara is gelegen in Puerto de Mazarrón, aan de Costa Cálida. Het hotel heeft 67 kamers en suites en ligt op slechts 500 meter van het strand. Het hotel beschikt over een buitenzwembad en een spa waar je kunt genieten van verschillende behandelingen.

Daarnaast biedt Hotel Almazara verschillende activiteiten aan, zoals golfen, wandelen en fietsen. Ook kun je hier genieten van de lokale keuken in het restaurant van het hotel.

Faciliteiten en activiteiten bij Van der Valk Spanje

Naast de faciliteiten en activiteiten die specifiek worden aangeboden bij elk hotel, zijn er ook een aantal faciliteiten en activiteiten die je bij alle Van der Valk hotels in Spanje kunt vinden.

Faciliteiten

 • Gratis wifi
 • Gratis parkeergelegenheid
 • 24-uursreceptie
 • Bagageopslag
 • Roomservice
 • Wasservice
 • Fietsverhuur

Activiteiten

 • Golfen
 • Wandelen
 • Fietsen
 • Paardrijden
 • Zeilen
 • Duiken

De voordelen van een vakantie bij Van der Valk Spanje

Een vakantie bij Van der Valk Spanje biedt verschillende voordelen. Hieronder hebben we de belangrijkste voordelen voor je op een rijtje gezet.

Luxe en comfort

Van der Valk staat bekend om zijn luxe en comfortabele hotels. Bij Van der Valk Spanje kun je dan ook rekenen op een verblijf in een prachtig hotel met alle faciliteiten die je nodig hebt voor een ontspannen vakantie.

Prachtige locaties

De Van der Valk hotels in Spanje zijn gelegen op prachtige locaties, zoals aan de Costa Brava en aan de Costa Cálida. Hierdoor kun je genieten van de zon, de zee en het strand, maar ook van de prachtige natuur en cultuur van Spanje.

Veel activiteiten en faciliteiten

Bij Van der Valk Spanje kun je genieten van verschillende activiteiten en faciliteiten, zoals golfen, wandelen, fietsen en paardrijden. Daarnaast bieden de hotels ook verschillende spa-behandelingen aan, zodat je helemaal tot rust kunt komen tijdens je vakantie.

Lokale keuken

Bij Van der Valk Spanje kun je genieten van de lokale keuken in het restaurant van het hotel. Hierdoor kun je kennismaken met de heerlijke Spaanse gerechten en wijnen.

Conclusie

Van der Valk Spanje biedt luxe en comfortabele hotels op prachtige locaties in Spanje. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen strandvakantie of juist wilt genieten van de prachtige natuur en cultuur van Spanje, bij Van der Valk Spanje vind je altijd een hotel dat bij jouw wensen past. Met verschillende activiteiten en faciliteiten, zoals golfen, wandelen, fietsen en paardrijden, en de lokale keuken in het restaurant van het hotel, is een vakantie bij Van der Valk Spanje een onvergetelijke ervaring.

Rating post

Ook Spanje