Algemeen

Camping Las Dunas Spanje: Een Paradijs voor Kampeerliefhebbers

Als je op zoek bent naar een camping in Spanje waar je kunt genieten van zon, zee en strand, dan is Camping Las Dunas de perfecte keuze. Deze camping is gelegen aan de Costa Brava, in de buurt van de stad Sant Pere Pescador. Het is een van de grootste campings in Spanje en biedt tal van faciliteiten en activiteiten voor jong en oud.

Locatie en Accommodaties

Camping Las Dunas ligt op slechts 150 meter van het strand en biedt een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee. De camping heeft meer dan 1.000 staanplaatsen en verschillende soorten accommodaties, waaronder bungalows, stacaravans en tenten. De staanplaatsen zijn ruim en schaduwrijk, en bieden voldoende privacy. De accommodaties zijn modern en comfortabel ingericht en voorzien van alle benodigde faciliteiten.

Faciliteiten en Activiteiten

Camping Las Dunas biedt tal van faciliteiten en activiteiten voor jong en oud. Zo is er een groot zwembadcomplex met verschillende zwembaden, glijbanen en een kinderbad. Daarnaast is er een uitgebreid animatieprogramma voor kinderen en volwassenen, met onder andere sportactiviteiten, shows en live muziek. Voor de sportievelingen zijn er ook tennisbanen, een voetbalveld, een basketbalveld en een fitnessruimte.

Op de camping zijn er verschillende restaurants en bars waar je kunt genieten van heerlijke gerechten en drankjes. Er is ook een supermarkt waar je dagelijkse boodschappen kunt doen. Voor de kinderen is er een speeltuin en een miniclub waar ze kunnen spelen en nieuwe vriendjes kunnen maken.

Omgeving

De omgeving van Camping Las Dunas is prachtig en biedt tal van mogelijkheden voor uitstapjes en activiteiten. Zo kun je een bezoek brengen aan de nabijgelegen stadjes Figueres en Girona, waar je kunt genieten van de lokale cultuur en geschiedenis. Ook de stad Barcelona is goed bereikbaar vanaf de camping, en is zeker een bezoek waard.

Als je van natuur houdt, dan kun je een bezoek brengen aan het natuurpark Aiguamolls de l’Empordà, dat op slechts enkele kilometers van de camping ligt. Hier kun je genieten van prachtige wandelingen en fietstochten door de natuur.

Conclusie

Camping Las Dunas is een fantastische camping in Spanje waar je kunt genieten van zon, zee en strand. De camping biedt tal van faciliteiten en activiteiten voor jong en oud, en de omgeving is prachtig en biedt tal van mogelijkheden voor uitstapjes en activiteiten. Of je nu met je gezin, vrienden of partner op vakantie gaat, Camping Las Dunas is de perfecte keuze voor een onvergetelijke vakantie in Spanje.

Rating post

Ook Spanje