Algemeen

El Delfin Verde Spanje: Een Paradijselijk Vakantieoord

El Delfin Verde Spanje is een prachtig vakantieoord gelegen aan de Costa Brava in het noordoosten van Spanje. Het is een van de meest populaire vakantiebestemmingen in Spanje en trekt jaarlijks duizenden toeristen van over de hele wereld. Het resort is gelegen in een prachtige omgeving en biedt een breed scala aan activiteiten en faciliteiten voor alle leeftijden.

Locatie en Accommodatie

El Delfin Verde Spanje is gelegen in de buurt van de stad Torroella de Montgri, in de provincie Girona. Het resort ligt direct aan het strand en biedt een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee. Het resort beschikt over een breed scala aan accommodaties, waaronder bungalows, stacaravans en tenten. De accommodaties zijn van hoge kwaliteit en bieden alle comfort die u nodig heeft tijdens uw verblijf.

De bungalows zijn geschikt voor maximaal zes personen en zijn voorzien van een volledig uitgeruste keuken, een woonkamer, een badkamer en twee slaapkamers. De stacaravans zijn geschikt voor maximaal vier personen en zijn voorzien van een keuken, een woonkamer, een badkamer en een slaapkamer. De tenten zijn geschikt voor maximaal zes personen en zijn voorzien van bedden, een keuken en een eethoek.

Activiteiten en Faciliteiten

El Delfin Verde Spanje biedt een breed scala aan activiteiten en faciliteiten voor alle leeftijden. Het resort beschikt over een groot zwembad, een kinderbad, een jacuzzi en een glijbaan. Er zijn ook verschillende sportfaciliteiten, waaronder tennisbanen, voetbalvelden, volleybalvelden en een fitnessruimte.

Voor de kinderen is er een speeltuin, een miniclub en een animatieteam dat dagelijks activiteiten organiseert. Er is ook een discotheek voor de oudere kinderen en volwassenen. Het resort biedt ook een breed scala aan restaurants en bars, waaronder een pizzeria, een snackbar en een strandbar.

Bezienswaardigheden in de Omgeving

El Delfin Verde Spanje is gelegen in een prachtige omgeving en biedt gemakkelijke toegang tot enkele van de mooiste bezienswaardigheden van de Costa Brava. De stad Girona ligt op slechts 30 minuten rijden en biedt een prachtige oude stad met smalle straatjes en historische gebouwen.

De stad Barcelona ligt op ongeveer 2 uur rijden en biedt een breed scala aan bezienswaardigheden, waaronder de beroemde Sagrada Familia, Park Guell en de Ramblas. Het Dali Museum in Figueres ligt op slechts 45 minuten rijden en is een must-see voor kunstliefhebbers.

Conclusie

El Delfin Verde Spanje is een prachtig vakantieoord dat alles biedt wat u nodig heeft voor een ontspannen en plezierige vakantie. Het resort is gelegen in een prachtige omgeving en biedt een breed scala aan activiteiten en faciliteiten voor alle leeftijden. Of u nu op zoek bent naar ontspanning of avontuur, El Delfin Verde Spanje heeft het allemaal.

Rating post

Ook Spanje