Algemeen

Aquaparken Spanje: De Beste Waterparken om te Bezoeken

Spanje is een populaire vakantiebestemming voor mensen van over de hele wereld. Het land heeft veel te bieden, waaronder prachtige stranden, heerlijk eten en een rijke cultuur. Maar wat veel mensen niet weten, is dat Spanje ook een aantal fantastische aquaparken heeft. In dit artikel zullen we de beste aquaparken in Spanje bespreken en wat ze te bieden hebben.

1. Siam Park, Tenerife

Siam Park is een van de grootste en meest populaire aquaparken in Spanje. Het park is gelegen op het eiland Tenerife en heeft een oppervlakte van meer dan 18 hectare. Het park heeft een Thais thema en biedt een breed scala aan attracties voor alle leeftijden.

Enkele van de populairste attracties in Siam Park zijn de Tower of Power, een 28 meter hoge glijbaan met een verticale val, en de Dragon, een glijbaan die je door een donkere tunnel voert. Het park heeft ook een groot golfslagbad, een lazy river en een kinderzone met tal van attracties voor de kleintjes.

2. Aqualandia, Benidorm

Aqualandia is een ander populair aquapark in Spanje, gelegen in de badplaats Benidorm. Het park heeft een oppervlakte van meer dan 150.000 vierkante meter en biedt meer dan 20 attracties voor alle leeftijden.

Enkele van de populairste attracties in Aqualandia zijn de Big Bang, een glijbaan met een vrije val van 30 meter, en de Rapids, een wildwaterbaan die je door een jungle voert. Het park heeft ook een groot golfslagbad, een lazy river en een kinderzone met tal van attracties voor de kleintjes.

3. Aquopolis, Costa Dorada

Aquopolis is een aquapark gelegen aan de Costa Dorada, in de buurt van de stad Salou. Het park heeft een oppervlakte van meer dan 34.000 vierkante meter en biedt meer dan 20 attracties voor alle leeftijden.

Enkele van de populairste attracties in Aquopolis zijn de Kamikaze, een glijbaan met een steile afdaling van 15 meter, en de Black Hole, een glijbaan die je door een donkere tunnel voert. Het park heeft ook een groot golfslagbad, een lazy river en een kinderzone met tal van attracties voor de kleintjes.

4. Aquarama, Castellón

Aquarama is een aquapark gelegen in de provincie Castellón, in de buurt van de stad Benicàssim. Het park heeft een oppervlakte van meer dan 45.000 vierkante meter en biedt meer dan 15 attracties voor alle leeftijden.

Enkele van de populairste attracties in Aquarama zijn de Zig Zag, een glijbaan met scherpe bochten, en de Black Hole, een glijbaan die je door een donkere tunnel voert. Het park heeft ook een groot golfslagbad, een lazy river en een kinderzone met tal van attracties voor de kleintjes.

5. Aqua Natura, Benidorm

Aqua Natura is een aquapark gelegen in de badplaats Benidorm. Het park heeft een oppervlakte van meer dan 40.000 vierkante meter en biedt meer dan 15 attracties voor alle leeftijden.

Enkele van de populairste attracties in Aqua Natura zijn de Verti-Go, een glijbaan met een vrije val van 28 meter, en de Rapids, een wildwaterbaan die je door een jungle voert. Het park heeft ook een groot golfslagbad, een lazy river en een kinderzone met tal van attracties voor de kleintjes.

Conclusie

Spanje heeft veel te bieden als het gaat om aquaparken. Of je nu op zoek bent naar spanning en sensatie of gewoon wilt ontspannen in het water, er is voor elk wat wils. De bovengenoemde aquaparken zijn enkele van de beste in Spanje en zeker een bezoek waard tijdens je volgende vakantie.

Rating post

Ook Spanje